CORONA INFORMATIE

Wegens het grote aantal coronabesmettingen zijn wij tot nader bericht verplicht gesloten. We nemen voorlopig geen reservaties aan.

 

Blijf op de hoogte van de heropening via onze nieuwsbrief

Bekijk hieronder de maatregelen die van kracht zijn zodra we weer openen. 

CORONA VEILIGHEIDSMAATREGELEN:

 • Opgelet!

  • Aangepaste openingstijden:​
   Om het financieel gezond te houden wegens de coronacrisis blijft de extra sluiting op woensdag van kracht tot nader bericht. Uiteraard ben je meer dan welkom op een ander moment. Het sluitingsuur op alle dagen blijft 22u i.p.v. 23u (uitgezonderd zondag tot 21u). We danken je voor het begrip.  

  • Eén tijdslot in het weekend: op zaterdag én zondag: 
   De dagverdelingen zijn in het leven geroepen om jouw sauna-ervaring zo veilig en rustig mogelijk te maken. Uit de praktijk blijkt dat de tijdsloten op zaterdag én op zondag niet langer nodig zijn. Je kunt vanaf september dus reserveren voor een hele dag sauna zowel op zaterdag als op zondag. 

   De tijdsloten dienen een meerwaarde te zijn voor het comfort, geen belemmering. Wij zijn flexibel. Spreek ons gerust aan als je vroeger wil komen, of langer wil blijven. Zo kunnen wij de drukte goed blijven monitoren. 
    

 • Online reserveren is verplicht in verband met beperkte toegankelijkheid. Je kunt niet online voor de dag zelf reserveren wanneer het gewenste tijdslot al bezig is. Reserveer daarom bij voorkeur een dag op voorhand. Wil je last minute komen en is het slot al bezig? Bel ons eventjes op. 

 • Het corona-veiligheidsprotocol voor sauna's verbiedt zwaaisessies

 • Vanaf oktober mag onze jacuzzi opnieuw open. Hier ga je in met je eigen bubbel of met maximaal 2 personen waarbij je de afstand van 1,5m respecteert. Je reinigt voor en na je gebruik de boord met onze spray. Wij doen dit ook regelmatig zelf. 

 • Het Turks stoombad blijft voorlopig gesloten omwille van corona-veiligheidsredenen. Daar geeft men nog geen garantie voor veiligheid. 

 • Je bent welkom de sauna te bezoeken in tijdsloten om bezoekers te spreiden. Overdag (tot 16.30u) of 's avonds (vanaf 17u). 

 • We voeren een tijdelijke vaste inkomprijs in van 18 euro (i.p.v. 22,50 euro) per bezoeker op alle dagen. Uitgezonderd klanten met een beurtenkaart. 

 • De heropening van de bistro gebeurt met een aangepaste coronakaart. 

 • Massages zijn mogelijk. Gelieve hiervoor een mondmasker mee te nemen bij ons aan te schaffen. Voor een massage moet je op voorhand telefonisch reserveren.

 • Mondmaskers zijn verplicht bij het binnenkomen, in de kleedkamer en in de horeca bij verplaatsing. 

 • Houd 1,5m afstand van andere klanten, met uitzondering van de eigen bubbel. 

 • Er wordt een maximum bezoekerscapaciteit voorzien waarvoor we de richtlijnen van de overheid volgen, namelijk 10m² per bezoeker. Bij elke faciliteit wordt het maximumaantal personen duidelijk aangegeven.

 • Reserveer bij voorkeur online, niet via e-mail. In deze video zie je hoe je dat doet.

 • In het gehele complex wordt er steeds gezorgd voor voldoende verluchting.

 • Voel je je ziek? Heb je koorts of moet je hoesten of niezen? Blijf thuis!

Wat met beurtenkaarten?

Je kunt onze sauna nog steeds betreden met je beurtenkaart. Alle beurtenkaarten aangekocht voor onze verplichte sluitingen worden met verlengd met de periode van de sluiting. 

Wat met een dagentree?

Op voorhand reserveren wordt verplicht, zowel bij een dagentree als voor vaste klanten met een beurtenkaart. We hanteren een vast inkomtarief van 18 euro (i.p.v. 22,50 euro) per losse beurt. 

Hoe werken de tijdsloten?

Wegens de coronamaatregelen werken we niet op volle capaciteit. Om een veilige omgeving te garanderen voor iedereen en de afstand tussen elkaar te kunnen waarborgen, delen we de dag in in twee delen met een maximumaantal bezoekers: overdag (tot 16.30u) en avond (vanaf 17u). Bij je reservatie geef je aan of je in het eerste slot of in het tweede slot wenst te komen. Op zaterdag en zondag zijn de tijdsloten afgeschaft. 

 

De tijdsloten dienen een meerwaarde te zijn voor het comfort, geen belemmering. Vandaar dat we ons graag flexibel opstellen. Spreek ons gerust aan als je vroeger wil komen, of langer wil blijven. Zo kunnen wij de drukte goed blijven monitoren. Hartelijk dank voor de medewerking en het begrip! 

Kan je niet komen?

Annuleer of verzet je bezoek wanneer je zelf niet kan komen. Zo geef je iemand anders de kans om nog te komen.  
Je kan je reservaties beheren door een account te maken en in te loggen op onze website. Dit doe je slechts één keer en het is super handig! Hier zie je in de video hoe je dat doet. 

Vragen?

Contacteer ons via info@sauna-espace.be