CORONA INFORMATIE

Na een lange sluiting ben je weer van harte welkom bij Familiesauna Espace!

We treffen heel wat maatregelen zodat jij weer veilig kunt genieten van een dagje sauna. 

Een van die maatregelen is een verplichte reservatie.

>> Bekijk de handleiding en reserveer makkelijk online via onze website!

Wat verandert er? 

 • Opgelet!

  • Tijdelijk extra sluiting op woensdag:​
   Om het financieel gezond te houden wegens de coronacrisis blijft de extra sluiting op woensdag van kracht tot nader bericht. Uiteraard ben je meer dan welkom op een ander moment. Het sluitingsuur op alle dagen blijft 22u i.p.v. 23u (uitgezonderd zondag tot 21u). We danken je voor de begripvolle reacties hierover.  

  • Eén tijdslot in het weekend: op zaterdag én zondag: 
   De dagverdelingen zijn in het leven geroepen om jouw sauna-ervaring zo veilig en rustig mogelijk te maken. Uit de praktijk blijkt dat de tijdsloten op zaterdag én op zondag niet langer nodig zijn. Je kunt vanaf september dus reserveren voor een hele dag sauna zowel op zaterdag als op zondag. Geen zorg, de maximumcapaciteit blijft steeds gerespecteerd. Heb je gereserveerd voor het weekend? Jouw reservatie blijft gewoon behouden. Als je voor slot 2 had gereserveerd, mag je de sauna dus al vroeger betreden. 

   De tijdsloten dienen een meerwaarde te zijn voor het comfort, geen belemmering. Vandaar dat we ons graag flexibel opstellen. Spreek ons gerust aan over wat voor jou het beste past en we bekijken de beschikbaarheid.  Mocht het tijdsloten-systeem op termijn ook overbodig blijken op andere dagen, dan brengen we je hier uiteraard tijdig van op de hoogte.
    

 • Reserveren is verplicht in verband met beperkte toegankelijkheid. Dit doe je bij voorkeur een dag op voorhand online. Wil je last minute komen? Bel ons eventjes op. 

 • Het corona-veiligheidsprotocol voor sauna's verbiedt zwaaisessies. Klanschalensessies in open lucht kunnen wel. 

 • Het publiekelijke gebruik van jacuzzi/ stoombad/ voetbad is helaas verboden door de veiligheidsraad en die zullen daarom niet toegankelijk zijn. 

 • Je bent welkom de sauna te bezoeken in tijdsloten om bezoekers te spreiden. Overdag (tot 16.30u) of 's avonds (vanaf 17u). 

 • We voeren een tijdelijke vaste inkomprijs in van 18 euro (i.p.v. 22,50 euro) per bezoeker op alle dagen. Uitgezonderd klanten met een beurtenkaart. 

 • De heropening van de bistro gebeurt met een aangepaste coronakaart. 

 • Massages zijn mogelijk. Gelieve hiervoor een mondmasker mee te nemen of een mondmasker bij ons aan te schaffen. Voor een massage moet je op voorhand telefonisch reserveren.

 • Mondmaskers zijn verplicht bij het binnenkomen en in de kleedkamer. Dit omdat het daar moeilijk is om 1,5m afstand te garanderen. Neem bij voorkeur je eigen mondmasker mee of schaf er eentje aan bij ons. 

 • Mondmaskers zijn verplicht in de horeca bij verplaatsing. Je kunt ze uiteraard afzetten wanneer je aan je tafeltje zit. 

 • In alle gevallen dient er een afstand van 1,5m tussen de andere gasten te zijn, met uitzondering van de eigen bubbel. Het saunacomplex wordt dus ook op die manier georganiseerd. Bij de inkom dien je je handen te desinfecteren.

 • Er wordt een maximum bezoekerscapaciteit voorzien waarvoor we de richtlijnen van de overheid volgen, namelijk 10m² per bezoeker. Bij elke faciliteit wordt het maximumaantal personen duidelijk aangegeven.

 • Reserveer bij voorkeur online, niet via e-mail. In deze video zie je hoe je dat doet.

 • In het gehele complex wordt er steeds gezorgd voor voldoende verluchting.

 • Voel je je ziek? Heb je koorts of moet je hoesten of niezen? Blijf thuis!

 • Lees onze laatste nieuwsbrief hier.

Wat met beurtenkaarten?

Je kan ons complex nog steeds betreden met je beurenkaart. Alle beurtenkaarten aangekocht voor onze sluitingsperiode worden met 4 maanden verlengd. Beurtenkaarten aangeschaft na onze heropening eind juli, blijven uiteraard hun normale geldigheidsduur bewaren.  Je zal nog steeds beurtenkaarten kunnen aankopen na heropening. 

Wat met een dagentree?

Op voorhand reserveren wordt verplicht, zowel bij een dagentree als voor vaste klanten met een beurtenkaart. We hanteren een vast inkomtarief van 18 euro (i.p.v. 22,50 euro) per losse beurt (per slot). Het tarief blijft voorlopig op alle dagen hetzelfde. 

Hoe werken de tijdsloten?

Wegens de coronamaatregelen werken we niet op volle capaciteit. Om een veilige omgeving te garanderen voor iedereen en de afstand tussen elkaar te kunnen waarborgen, delen we de dag in in twee sloten met een maximumaantal bezoekers: overdag (tot 16.30u) en avond (vanaf 17u). Bij je reservatie geef je aan of je in het eerste slot of in het tweede slot wenst te komen. Op zaterdag en zondag zijn de tijdsloten afgeschaft. 

 

De tijdsloten dienen een meerwaarde te zijn voor het comfort, geen belemmering. Vandaar dat we ons graag flexibel opstellen. Spreek ons gerust wat voor jou het beste zou passen en we bekijken de beschikbaarheid. Indien je in het eerste slot nog langer wil blijven, en er nog plaatsen vrij zijn voor het tweede slot, kan je na samenspraak met ons blijven voor het tweede slot.

 

Mocht het tijdsloten-systeem veranderen of op termijn overbodig blijken, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

Kan je niet komen?

Annuleer of verzet je bezoek wanneer je zelf niet kan komen. Zo geef je iemand anders de kans om nog te komen.  
Je kan je reservaties beheren door een account te maken en in te loggen op onze website. Dit doe je slechts één keer en het is super handig! Hier zie je in de video hoe je dat doet. 

Vragen?

Contacteer ons via info@sauna-espace.be

Snel naar

Volg ons

 • Facebook
 • Instagram

Wil je niets missen?

Schrijf je dan nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en promoties van de maand.

Openingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00u - 22:00u

Gesloten

Gesloten (tijdelijk)

11:00u - 22:00u

11:00u - 22:00u

12:00u - 22:00u

12:00u - 21:00u

Adres en contact

Putsesteenweg 52 

2920 Kalmthout

Tel. +32 3 644 14 15

E-mail: info@sauna-espace.be

www.sauna-espace.be

Lees hier de nieuwsbief van deze maand!

partnerdag, sauna, Familiesauna Espace, Kalmthout, promotie, logo

Familiesauna Espace

Putsesteenweg 52 2920 Kalmthout

info@sauna-espace.be

Tel. 03 644 14 15

www.sauna-espace.be