CORONA INFORMATIE

QR code-100.jpgsauna-espace-icon-covidsafe

Vanaf maandag 1/11 is een Covid-Safe Ticket (cst) verplicht. Toon jouw QR-code bij het binnenkomen en geniet van een veilig saunabezoek.

Onze sauna- en horecafaciliteiten kunnen niet losgekoppeld worden van elkaar. Daarom kunnen we bezoekers zonder geldig cst niét enkel voor het horecagedeelte buiten ontvangen. Zonder geldig vaccinatiebewijs, herstelcertificaat of negatieve PCR-test zal je toegang dus helaas ontzegd worden. We volgen steeds het advies van de overheid en bedanken je alvast voor een vlotte medewerking.

Meer informatie over het cst vind je op de website van de Vlaamse Overheid

* De beurtenkaarten van de personen zonder Covid-Safe Ticket zullen verlengd worden met de periode waarin ze de sauna niet kunnen betreden. 

sauna-espace-icon-kalender.png

Reserveren is verplicht! Het tijdsloten-systeem is afgeschaft. Er is nu slechts één tijdslot voor alle dagen (van open tot sluit). Je kiest gewoonweg de dag waarop je wil komen en bent welkom vanaf 11u in de week en 12u in het weekend. Je hoeft niet al meteen tegen onze opening te komen. Je kunt ook in de namiddag of avond komen. Dat bepaal je zelf. 

 

Reserveer tijdig. Je kunt niet meer online reserveren als de openingsuren al begonnen zijn. Bel ons even op als je op de dag zelf nog wil komen.   

Reserveer jouw bezoek hier

sauna-espace-icon-klok.png
  • maandag, donderdag, vrijdag van 11-22u

  • zaterdag 12-22u

  • zondag 12-21u

  • dinsdag en woensdag gesloten

sauna-espace-icon-masker.png

Het dragen van een mondmasker is opnieuw verplicht bij het binnenkomen, in de kleedkamers en in de horeca bij verplaatsing. Ook bij massages blijven mondmaskers nog steeds verplicht.  

Alle faciliteiten zijn opnieuw toegelaten, alsook zwaaisessies. Een massage kan je telefonisch reserveren. 

sauna-espace-icon-beurtenkaart.png

Je kunt onze sauna nog steeds betreden met je beurtenkaart. Alle beurtenkaarten aangekocht voor onze verplichte sluitingen worden verlengd met de periode van de sluiting. 

sauna-espace-account.png

Je kunt je reservaties beheren door een account te maken en in te loggen op onze website. Dit doe je slechts één keer en het is super handig! In deze video zie je hoe je dat doet.

sauna-espace-icon-handgel.png
  • Voel je je ziek of heb je koorts? Blijf thuis!

  • Het gehele complex wordt steeds voldoende gereinigd en verlucht. 

sauna-espace-icon-vraag.png

Contacteer ons via e-mail op info@sauna-espace.be of telefonisch tijdens onze openingsuren op +32 36 44 14 15