BEZOEK

Wegens de coronamaatregelen zijn we voorlopig verplicht gesloten. Vandaar dat we momenteel geen reservaties aannemen. Zodra we meer informatie krijgen over een heropeningsdatum, communiceren we dit meteen.  

Familiesauna Espace is een gezellige, publieke sauna met een huiselijke sfeer en een grote, groene tuin. Ons domein grenst aan de Kalmthoutse Heide, midden in de Kalmthoutse natuur. Bij Familiesauna Espace ben je steeds welkom. Gezelligheid en jouw welzijn zijn onze topprioriteiten! 

Wat breng je mee?

Je hebt nodig: een badjas, twee grote handdoeken en badslippers. Deze breng je zelf mee of huur je bij Familiesauna Espace. Shampoo, douchegel, badzout en een haardroger zijn in het complex aanwezig. 

Uit hygiënisch oogpunt vragen we u een badjas te dragen in ons bar/bistro gedeelte en in de relaxruimte op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping kunt u rondlopen zoals u verkiest. 

LET OP!  WIJ ZIJN EEN PUBLIEKE SAUNA. HET IS NIET TOEGESTAAN BADKLEDING TE DRAGEN IN ONS SAUNACOMPLEX. BADSLIPPERS ZIJN VERPLICHT. 

Hoe neem je een sauna?

STAP 1: DOUCHEN

Maak je lichaam actief met een warme douche. 

STAP 2:  SAUNA 

In de saunacabines hangen zandlopers zodat je exact weet hoe lang je in de sauna zit. Overdrijf niet met je saunabeurt en blijf best niet veel langer dan een kwartier per keer zitten in een warme sauna. In een infraroodsauna kan dit uiteraard wel. 

 

STAP 3: DOUCHEN

Na de saunabeurt neem je verplicht een warme of koude douche om het transpiratievocht af te spoelen.

 

STAP 4: AFKOELEN

Je kan je lichaam met een schok afkoelen onder de koude douches, wateremmer of in het frisse buitenzwembad. Indien je liever geleidelijk afkoelt, kan je altijd een wandeling maken in de tuin en het bosgedeelte. Daar ontdek je trouwens ook ons blotevoetenpad.  

STAP 5: REPEAT

Herhaal dit rondje een aantal keer tot je voelt dat je lichaam helemaal ontspannen is. Daarna kan je rustig een pauze nemen in de lees- en rustruimte of op een ligbed in de tuin.  

Drink voldoende tussendoor! Heb je ondertussen honger gekregen? Geniet dan van een hapje, lichte lunch of uitgebreid diner in onze bistro. 

Zorg er altijd voor dat er in de sauna een handdoek ligt onder je gehele lichaam (ook de voeten).

sauna Bowl
Badzout
 

TARIEVEN

 

INKOMTARIEVEN

Sauna inkom (coronatarief)

BEURTENKAARTEN

10 beurtenkaart
(1 jaar geldig)  

20 beurtenkaart
(1 jaar geldig)  

50 beurtenkaart +1 beurt gratis
(1 jaar geldig) 


100 beurtenkaart + 2 beurten gratis 
(2 jaar geldig) 

MASSAGES

Rugmassage

25 minuten

Rug-schouder-nek 

45 minuten

Volledige lichaam 
55 minuten

Volledige lichaam 
90 minuten

HUUR

Badjas

Handdoek

Badslippers
(te verkrijgen, maar wegens Corona sterk

aangeraden om zelf mee te nemen)

18 euro (i.p.v. 22,50 euro)

195,00 euro

335,00 euro

595,00 euro

950,00 euro 

29,00 euro

40,00 euro

47,00 euro

65,00 euro 

3,50 euro

2,50 euro

2,50 euro