SAUNA'S

Blokhut sauna en opgietsessies

De blokhutsauna is een buitensauna op hoge temperatuur (90-100°C), voor de doorgewinterde saunaganger. Hier worden ook dagelijks onze geurensessies/ zwaai-sessies gegeven. Deze zijn bovendien volledig gratis. In de pauze tussen de opgietingen serveren wij u een gratis drankje en een verfrissend stukje fruit.

 

(Zwaaisessies zijn helaas tijdelijk verboden in verband met de coronamaatregelen!)
 

Infraroodsauna 

Geniet van onze infraroodsauna met een panoramisch zicht op de tuin. Ideaal om te ontspannen met de Kalmthoutse Heide op de achtergrond. De luchttemperatuur in een infrarood cabine (40-50 °C) is lager dan bij een klassieke sauna (70–90 °C). Voor veel mensen is dat een stuk aangenamer dan de hoge temperaturen van een klassieke sauna.

Biosauna

De biosauna is zachter en rustgevend door zijn kleurwerking. In het plafond bevindt zich een lamp die voortdurend wisselt van kleur. Dit bevordert de ontspanning en rust.

Finse led-sauna

De Finse sauna is de meest bekende onder de sauna's. Door de extreme droogte is deze sauna heel aangenaam. Door het plafond te voorzien van een veelkleurige led-verlichting waan je je in een ruimte tussen de sterren. De optimale ontspanning. 

Turks stoombad

Anders dan de saunacabines is het Turks bad (stoombad). Wat dit stoombad zo bijzonder maakt, is dat de luchtvochtigheid 100% is. Er wordt voortdurend stoom gecreëerd dat het openzetten van de poriën bevordert en de huid babyglad maakt.

Snel naar

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

Wil je niets missen?

Schrijf je dan nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en promoties van de maand.

Openingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00u - 22:00u

Gesloten

Gesloten 

11:00u - 22:00u

11:00u - 22:00u

12:00u - 22:00u

12:00u - 21:00u

Adres en contact

Putsesteenweg 52 

2920 Kalmthout

Tel. +32 3 644 14 15

E-mail: info@sauna-espace.be

www.sauna-espace.be