Reserveer online

  • Reserveer online jouw saunabezoek bij Familiesauna Espace.

  • Openlucht yogales op zondagen van 10-11u (ook niet-klanten)

Saunabezoek reservatie is verplicht

Bij je reservatie kies je voor één van de twee bezoekersloten:

  • slot 1 - overdag (tot 16.30u) 

  • slot 2 - avond (vanaf 17u) 

 

Je mag zelf kiezen wanneer je aankomt tijdens het slot. Je hoeft de sauna niet te verlaten aan het einde van het eerste slot en kunt dus langer blijven. Je mag ook al vroeger komen in het tweede slot. De sloten zijn voor ons een indicatie voor wanneer we wie mogen verwachten. In het weekend zijn de tijdsloten afgeschaft.

 

Je kunt niet meer op de dag zelf reserveren als het tijdslot al begonnen is. Bel ons voor een last-minute reservatie even op.

 

Standaardtarief van 22,50 euro wordt automatisch geregistreerd in het systeem bij een boeking. Klanten met een beurtenkaart moeten dit uiteraard niet betalen. 

Yogalessen bij Sauna Espace

De openlucht yogalessen vinden plaats op zondagen van 10-11u in het bosgedeelte van Familiesauna Espace. Ook niet-klanten zijn van harte welkom.

Dankzij de kleine lesgroepen geniet je van een quasi-privé ervaring. Na de yoga kan je uitblazen met een heerlijk gratis tasje thee en een wandeling in ons bos.

Je hebt een yogamatje en een handdoek nodig. Je kunt een matje van ons gebruiken als je er zelf geen hebt (ontsmet). Op frisse dagen draag je best warme kledij.

 

Ook bij slecht weer gaan de lessen door in onze weerbestendige buitentent.