Promoties


PARTNERDAG
Elke donderdag partnerdag lees meer..

HAPPY MONDAY
Elke maandag Happy Monday lees meer..

Nieuws

Contactgegevens

Sauna Espace
Putsesteenweg 52
2920 Kalmthout
T + 32 (0)3 644 14 15
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

  • Sauna Espace
  • Sauna Espace
  • Sauna Espace
  • Sauna Espace
tuin met terras Afdrukken E-mail

Een grote troef van Familiesauna Espace is ongetwijfeld de natuur waarin het zich bevindt. Met ons terrein van 5000m grenzen we aan het natuurreservaar van de Kalmthoutse Heide. Ook op ons eigen terrein hebben we een bosgedeelte waar u heerlijk kan gaan wandelen en genieten van de natuur rond u. Wij zijn ervan overtuigd dat natuur en rust hand in hand gaan. Daarom hechten we ook erg veel belang aan natuur. 

Waarom uw saunabezoek niet combineren met een heerlijke herfstwandeling in de Kalmthoutse Heide? Een ideale manier om tot uzelf te komen. Kom daarna heerlijk opwarmen bij Familiesauna Espace en neem de tijd om volledig te ontspannen.  

 

Boswandeling

Achteraan in onze tuin kan u heerlijk genieten van een boswandeling in ons eigen bosgedeelte. Hier vindt u een stukje onaangeraakte natuur. Bovendien hebben we sinds kort twee splinternieuwe blotevoetenpaden aangelegd. Wat een blotevoetenpad juist is? Zoals de naam zelf zegt is het een pad waar je met je blote voeten over wandelt. Het bestaat uit verschillende materialen die ieders op hun eigen manier de voeten masseren. Onze voeten bevatten namelijk veel druk- en zenuwpunten. Door een wandeling over dit pad worden die punten geactiveerd. Wat bevorderend is voor de bloedsomloop. Warm daarna je voeten weer heerlijk terug op in ons verwarmd voetenbad.

 

 

 
< Vorige   Volgende >