FAQ

Veelgestelde vragen

Is een reservatie verplicht?


Wegens de coronacrisis is een reservatie op voorhand verplicht. Dit kan je makkelijk online doen via onze website onder het menu-tabblad "boek online". Wens je last-minute op de dag zelf te komen? Bel ons even op: +32 (0)36 44 14 15
Mag ik mijn zwemkledij aandoen?


Neen, Familiesauna Espace is een publieke sauna. Dit wil zeggen dat badkledij niet toegestaan is.
Wat zijn de openingstijden van het complex?


Wegens de coronacrisis hebben we tijdelijk aangepaste openingsuren en sluitingdsdagen: Maandag: 11u tot 22u Dinsdag: Gesloten Woensdag: Gesloten (tijdelijk) Donderdag: 11u tot 22u Vrijdag: 11u tot 22u Zaterdag: 12 tot 22u Zondag: 12 tot 21u.
Is Familiesauna Espace geopend tijdens feestagen?


Ja, tenzij anders aangegeven. Op dinsdagen zijn we altijd vast gesloten alsook tijdelijk op woensdag tot nader bericht. Houd steeds goed onze website in de gaten.
Mag ik mijn gsm, tablet, iPad gebruiken?


Neen, wegens privacy redenen is het niet toegestaan om je gsm te gebruiken in ons saunacomplex. Wel is het toegestaan om een e-reader (zonder camera) te gebruiken.
Moet ik reserveren voor een zwaaisessie?


Neen, tenzij anders aangegeven bij uitzonderlijke sessies (bv. Scrubsessies e.d.). In principe zijn de zwaaisessies vrij toegankelijk. Let wel op, vol=vol.
Ik ben zwanger, mag ik de sauna gebruiken?


In principe kan het bij een gezonde zwangerschap geen kwaad om gebruik te maken van de sauna. Echter raden we aan om niet te overdrijven en steeds goed naar je eigen lichaam te luisteren. Extra aandacht is vereist bij het bezoeken van de infraroodsauna wegens de dieptewerking van de warmtestralen. We vragen echter om extra hard op te letten op de gladde tegels! Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken. Bij twijfels of vragen raadpleeg je best steeds eerst je huisarts.
Wie is er varantwoordelijk voor vallen of uitglijden?


Familiesauna Espace is niet verantwoordelijk voor valpartijen. Indien er zich toch een ongeluk mocht voordoen, wordt dit geregeld via de verzekering. Wees alstublieft voorzichtig, door het water kan de vloer erg glad worden. Draag steeds uw badslippers en pas goed op.
Verloren voorwerpen of diefstal, wat nu?


Familiesauna Espace is niet aansprakelijk voor diefstallen. Let daarom steeds goed op je spullen. Bewaar geen waardevolle bezittingen of cash geld in je kleedkamerkastje.
Wat met beurtenkaarten tijdens de coronacrisis?


Alle beurtenkaarten die aangeschaft zijn voor onze verplichte sluiting in verband met corona (za 14/03/2020) worden met 4 maanden verlengd. Je kunt het saunacomplex gewoon met je beurtenkaart blijven betreden. Je kunt ook steeds een nieuwe beurtenkaart aanschaffen. Let op, ook met beurtenkaarten is het verplicht op voorhand te reserveren.
Welke veiligheidsmaatregelen treffen we tegen het coronavirus?


We treffen heel wat maatregelen tegen het coronavirus. Eén daarvan is een verplichte online reservatie voor je saunabezoek. Je kunt al de maatregelen nalezen op onze website onder het menu-tabblad "corona".

 

Snel naar

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

Wil je niets missen?

Schrijf je dan nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en promoties van de maand.

Openingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11:00u - 22:00u

Gesloten

Gesloten (tijdelijk)

11:00u - 22:00u

11:00u - 22:00u

12:00u - 22:00u

12:00u - 21:00u

Adres en contact

Putsesteenweg 52 

2920 Kalmthout

Tel. +32 3 644 14 15

E-mail: info@sauna-espace.be

www.sauna-espace.be

Lees hier de nieuwsbief van deze maand!

partnerdag, sauna, Familiesauna Espace, Kalmthout, promotie, logo

Familiesauna Espace

Putsesteenweg 52 2920 Kalmthout

info@sauna-espace.be

Tel. 03 644 14 15

www.sauna-espace.be